Server, cum poate fi îmbunătățit timpul de răspuns al unui website

Articol publicat în data de , de

De obicei, blocajele unui server sunt sursa timpilor de încărcare. Acest lucru nu implică faptul că sunteți în siguranță în momentele de reacție ale serverului care afectează experiența utilizatorului.

Timpul de încărcare a serverului poate prezenta un pericol pentru eficiența website-ului dvs.

Dacă încă nu ați petrecut timp pentru optimizarea acestei regiuni, acum este momentul să începeți. Vizitați partenerul nostru care oferă servicii SEO Cluj.

Articole recomandate:

Orice server are un timp de răspuns

Vă sugerăm să colectați informațiile despre rezultatele actuale, astfel încât să înțelegeți exact unde sunteți. Utilizați aceste informații de referință pentru a vedea efectul complet al modificărilor pe care le creați la o etapă ulterioară.

Instrumente funcționale complete, precum Rigor Monitoring, vă pot ușura munca pentru a colecta. Veți primi informațiile de care aveți nevoie într-o manieră ușor de înțeles.

Timpul de răspuns al unui server nu diferă de timpul de așteptare la un restaurant.

La fel ca un restaurant care servește cheeseburgeri, la un moment dat, un server web poate găzdui mai mulți indivizi. Cu cât timpul de răspuns crește pentru fiecare reprezentare, cu atât mai puțini indivizi pot fi serviți.

Cu cât sunt mai multe fonduri care sunt folosite pentru a ajuta persoanele fizice, cu atât mai puține fonduri care pot fi necesare pentru a ajuta clienții dvs. sunt destinate chestiunilor de backend, precum PHP sau alte materiale.

Când vine vorba de cheeseburgeri, dacă mai mulți indivizi iau instrucțiuni la birou, vor fi mai puține persoane servite. Analogia poate fi folosită și pentru a descrie „calea” de parcurs pentru vizitatorii unui website.

De ce este important timpul de răspund al unui server?

Timpul de răspuns al unui server pentru website este în proprietatea dvs. Așa că, dacă abia se târâie, deoarece este prea dens și are nevoie de optimizare, este datoria dvs. să soluționați acest aspect.

Aceste probleme sunt de rezolvat și pot fi soluționate, de exemplu, prin reducerea greutății website-ului, redimensionarea imaginilor, CSS, JavaScript etc. (Insight-speed Page oferă multe îndrumări pe această temă).

Totuși, depinde de tine, indiferent dacă o faci sau nu.

Serverul dvs. funcționează, dar nu îl puteți impacta imediat. Acest lucru se datorează faptului că viteza serverului este terenul furnizorului dvs. pentru găzduire web. Deși timpul de răspuns este o parte esențială a performanței serverului dvs., nu îl puteți face să funcționeze mai repede.

Verificați-vă furnizorul de hosting

Doriți ca website-urile dvs. să fie încărcate pentru clienți cât mai repede posibil, astfel încât primul element de care aveți nevoie sunt suficiente fonduri pentru a vă gestiona solicitările.

Dacă fondurile lipsesc, atunci aveți rezultate suplimentare de congestie în SRT-uri mai mari. Înseamnă că serverul dvs. servește clienți mai puțini într-o perioadă specificată.

Un server web trebuie ales cu atenție

În timp ce Apache este o alternativă excepțională și atrăgătoare, folosind altceva, precum Nginx sau OpenLiteSpeed, este posibil să fiți pregătiți să obțineți rezultate mai puternice.

Deși poate părea copleșitor să compari numeroasele alternative accesibile, plasarea unui timp scurt la început se va uza ulterior. În acest fel ești mai ușor pregătit pentru a gestiona ajustările cerințelor serverului tău.

Serverul trebuie ales și în funcție de poziționarea geografică. Deși este greu să găsești un furnizor de hosting eficient în România, viteza de răspuns al acestuia va depinde și de locația geografică de accesare a acestuia.

Optimizați serverele web

Va trebui să porniți un website după ce ați selectat un server web pe care să îl utilizați. În timp ce calea simplă și configurația standard este atractivă, nu toate cerințele se potrivesc unei singure dimensiuni.

Evitați pericolul de a utiliza o configurație sub-optimă pentru a se potrivi cu cerințele și obiceiurile de utilizare, selectând această alegere.

Din păcate, fiecare configurare a serverului web variază de cealaltă. Nu există o opțiune largă de optimizare a calculatorului la internet. Consultați documentația dvs. specială pentru a obține date suplimentare despre cum puteți obține cea mai mare productivitate posibilă.

Factorii de care depinde timpul de răspuns al serverului

Pentru a determina timpul de răspuns al serverului dvs., patru elemente principale se îmbină:

  • traficul de pe website – mai mult trafic, mai multe probleme;
  • utilizarea resurselor website-ului – dacă fiecare dintre website-urile dvs. utilizează mai puține fonduri, este posibil să puteți îmbunătăți timpul de răspuns al serverului;
  • software pentru server web – dacă modificați software-ul sau configurarea serverului dvs., este posibil să puteți îmbunătăți timpul de răspuns al serverului;
  • găzduire web – puteți îmbunătăți timpul de răspuns al serverului dvs. dacă îmbunătățiți valoarea și gama de găzduire pe internet, dar va trebui să investiți bani.

Reduceți aglomerările pe server

Dacă utilizați un sistem de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi WordPress sau Magento, locația dvs. va genera o „umflătură”. Mai ales dacă nu este tratată cu atenție.

Chiar dacă nu utilizați un CMS, totuși operați pericolul de a adăuga material suplimentar pe pagina dvs. de moment (de exemplu, imagini, secțiuni web noi etc.).

Renunțați la lucruri de care nu aveți nevoie ca atare. Optimizați-vă imaginile, amestecați-vă fondurile și permiteți stocarea. Sunt mai multe documente esențiale pentru a reduce SRT-urile.

SEO și performanța website-ului

Ați auzit despre viteza website-ului? Este unul dintre factorii importanți de clasificare a cuvintelor cheie SEO. Este esențial pentru îmbunătățirea performanței website-ului.

După ce ați citit acest lucru, ar trebui să lucrați pe experiența utilizatorului website-ului. Google a anunțat că viteza website-ului este un punct esențial cu un deceniu în urmă.

Utilizatorii abia așteaptă maxim două sau trei secunde pentru a citi conținutul paginii. În cazul în care pagina dvs. necesită mai mult timp pentru a se încărca, atunci ar trebui să fie un semnal pentru dvs. Majoritatea vizitatorilor ar putea părăsi rapid website-ul.

Dacă pagina dvs. va dura una, până la trei secunde pentru a se deschide, atunci va fi mai bine pentru website. Mai mulți utilizatori vor dori să petreacă mai mult timp pe website. Acest lucru va crește șansele de a obține acțiunile dorite din partea vizitatorilor.

Optimizați baza de date

Prin asigurarea faptului că baza de date poate colecta informații cât mai eficient, veți accelera momentele de încărcare pentru întregul website, nu doar website-ul afișat în prezent de browser.

Întrebările „lente” reprezintă cea mai mică justificare la care un server răspunde în mod continuu la o întrebare. Ar trebui să pierdeți eforturile pentru a găsi metode de a evita blocajele.

Optimizarea serverului este un subiect profund în care anumite măsuri diferă în funcție de baza de date pe care o utilizați. Includeți zone funcționale pentru a începe, atunci când optimizați:

  • rescrieți-vă întrebările astfel încât să furnizeze doar ceea ce aveți nevoie și să fie formulate cu rezultate în minte (de exemplu, folosiți combinații în loc de circuite);
  • utilizarea indexurilor acolo unde este necesar sau adecvat;
  • schimbarea schemei în elemente de cluster, precum liste, opinii și procese înregistrate în mod corespunzător.

Este esențial să aveți în vedere SRT-urile dvs. atunci când obiectivul este să furnizați website-uri cât mai repede posibil, chiar dacă acestea nu sunt principala sursă de încetinire.

Optimizarea backend-ului asigură buna desfășurare a front-end-ului. Evaluarea cu atenție a cerințelor de stocare, adaptarea serverelor web, scăderea aglomerării și optimizarea bazelor de date sunt metode pe care le puteți opera cu SRT-uri mai puțin de 200ms pe aplicație.

Plătește pe cineva pentru a configura ceea ce ai sau decide ce să folosești dacă ai un buget alocat. Ar trebui să studiați detaliat întregul proces și să vă decideți ce o să faceți dacă nu aveți banii necesari.

În realitate, am pretinde că, capacitatea de a analiza, modifica și experimenta este unul dintre beneficiile primare pe care cineva fără numerar le are asupra afacerilor mari.

Alegerea serverului web corect, într-o fază, poate depăși multe alte probleme de viteză a paginii și poate îmbunătăți dramatic timpul de răspuns al serverului dvs.

Gând final

După cum am văzut, un website are mai multe elemente. Pe lângă un server bine optimizat, veți avea nevoie de cunoștințe despre UX, web design, URL etc. și cum să elaborați strategia SEO de care aveți nevoie.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă invităm pe secțiunea nostră de blog pentru mai multe sfaturi SEO. Dacă sunteți în căutarea de servicii SEO complete, datele noastre de contact sunt la dispoziția dvs. Nu ezitați să solicitați o ofertă personalizată pentru a vă îmbunătăți prezența online.