Promovare Web

Promovare Web, Promovare Online, Internet Marketing

Promovare Web – aveţi un website care nu generează trafic? Aveţi nevoie de un serviciu care să promoveze afacerea Dvs., în Internet şi nu ştiţi care este cea mai potrivită alegere? Romania SEO, poate începe construirea unei campanii de promovare în Internet şi o statistică zilnică a evoluţiei site-ului Dvs.

Planurile strategice de marketing online sau campaniile de Pay Per Click (PPC), fac parte din serviciul de promovare Web. De asemenea, serviciile de link building au un rol important în creşterea traficului organic pe site-ul Dvs. însa, aceste servicii nu pot fi aplicate oricărui model de website.

Promovare Web

Promovarea unei afaceri pe Internet, prin intermediul unui website, este un serviciu destul de costisitor şi care necesită o foarte mare atenţie. Un serviciu de promovare web, nu înseamnă numai înscrierea în directoare web şi publicarea de conţinut în reţelele sociale. În ziua de astăzi, motoarele de căutare au devenit foarte inteligente. Orice forţare de promovare, poate penaliza site-ul companiei Dvs.

Cum aplicăm un serviciu de promovare Web!

Cum aplicăm un serviciu de promovare Web!

La o simplă discuţie telefonică sau la trimiterea unui email, pentru aplicarea unui serviciu de promovare Web, nu se poate stabili un preţ lunar sau pe întreg proiectul, în prima fază.

Pentru stabilirea unei strategii de promovare online, sunt necesare 1-2 zile, timp în care se testeaza concurenţa, valoarea actuală a site-ului Dvs. în Internet, valoarea site-urilor concurente şi serviciile de promovare Web, care vor trebui aplicate.

Există câteva servicii standard care se aplică la majoritatea site-urilor însa, nu toate afacerile online, sunt la fel. Pentru generarea traficului organic targetat, sunt necesare minim 6-12 luni de promovare Web.

Preţurile serviciilor de promovare Web, se stabilesc în funcție de concurență. Compania noastră nu foloseşte servicii de promovare la pachet. Pachetele de promovare oferite de diverse persoane sau companii, pot face mai mult rău decât bine.

Pachet Basic

290 /luna
290/luna, pret standard de promovare

Pachet Business

550 /luna
550/luna, pret standard de promovare

Pachet Profesional

1050 /luna
1050/luna, pret standard de promovare

  • 14 cuvinte cheie
  • 16 articole pe luna
  • Social Media
  • 140 Backlink-uri
  • Comandati acum…

Detalii pachete de Promovare Web

Preturile afisate in ofertele noastre sunt preturi standard. Costul unui pachet de promovare poate fi mai mare sau mai mic fata de pretul standard.

Inainte de stabilirea unui pret lunar, de promovare Web, se va analiza website-ul Dvs. si cuvintele cheie pentru care doriti promovarea. In urma acestei analize, pretul poate sa scada sau poate creste, in functie de concurenta pe domeniul de activitate.

Pentru orice serviciu de promovare, plata nu se va face in avans, se va face in functie de realizari si in functie de traficul acumulat in urma aplicarii serviciilor aferente fiecarui pachet de promovare.

In concluzie, nu aveti nici un risc! Platiti numai pentru rezultate si noi avem tot interesul sa ne incasam banii pentru serviciile de promovare aplicate site-ului Dvs.

Promovarea unui serviciu, produs, sau promovarea unei companii in mediul online, nu este un lucru usor, mai ales ca in ultimii ani, concurenta este destul de mare pe majoritatea domeniilor de activitate.

 

In urma unei comenzi pentru un serviciu de promovare web, vom analiza website-ul Dvs. si veti primi o oferta in maxium 48 de ore. Analiza concurentei si stabilitatea website-ului Dvs., in Internet, poate dura mai mult sau mai putin, in functie de vechimea numelui de domeniu, link-urile catre website (daca exista), erorile de programare, optimizarea on-page, etc. In pachetele noastre de promovare Web, sunt incluse serviciile de optimizare SEO, care sunt obligatorii pentru orice model de website. Mai multe detalii gasiti pe pagina speciala Optimizare SEO.

Servicii Web Design

Lasă un comentariu