Web Design

WEB DESIGN, CROMATICĂ, PERSONALIZARE WEBSITE

Web Design

Web Design, este un serviciu care se referă la crearea paginilor Web, sau redesignul unui website existent în care intră rearanjarea în pagină, culori, meniuri, sidebar, structură, etc.

Firma noastră poate crea orice model de website. Suntem specialişti în WordPress, Joomla, Drupal, CS-CART, Magento, HTML, PHP, CSS, etc. Crearea unui website, poate începe de la 550 Euro şi durează între 5 şi 30 de zile.

Avantajul serviciilor noastre de web design, este că orice model de website, include partea de optimizare SEO şi promovare standard. Riscul unei investiţii proaste dispare din start dacă doriţi un website creat de compania noastră.

Dacă proiectul respectiv îndeplineşte condiţiile cerute de Dvs., în câteva zile finalizăm structura, facem eventualele modificări cerute de Dvs. şi punem site-ul online. Noi ne ocupăm de absolut toate serviciile – nume de domeniu, hosting, eventual conţinut, optimizare şi promovare pentru motoarele de căutare, etc.

SERVICII WEB DESIGN – MAGAZINE ONLINE

Creare site Companie

Crearea unui website de prezentare pentru compania Dvs., este un serviciu care poate dura intre 3 si 7 zile. Un website de prezentare poate costa de la 45o Euro, pana la 1000-1500 Euro, in functie de complexitatea site-ului, continut, numarul imaginilor si numarul de pagini dorite.

Creare Magazine Online

Magazinele online necesita foarte multa munca si au o structura mult mai complicata. Indiferent de platforma folosita sau daca este vorba de un magazin online dezvoltat in PHP, crearea unui astfel de website poate dura intre 7 si 20 de zile. Pretul de start este de 650 Euro.

Redesign Website

Exista in Internet, foarte multe website-uri cu un design neplacut dar care genereaza trafic. In cazul in care doriti refacerea website-ului Dvs., trebuie sa stiti ca structura website-ului nu va fi schimbata. Redesign inseamna doar cromatica, imagini si partea de CSS.

INFORMAȚII WEB DESIGN

  • Website de prezentare – start de la 450 Euro
  • Magazine online – start de la 650 Euro
  • Redesign website – start de la 150 Euro

Toate proiectele noi, dezvoltate de compania noastra, beneficiaza de optimizare SEO, on-page si un serviciu standard de promovare Web. Romania SEO, Web Design | Alba Iulia, Romania

Informații Web Design