Servicii SEO

Servicii SEO

Servicii SEO, Search Engine Optimization

Servicii SEO – serviciile SEO, aplicate unui website, ajută la încărcarea mai rapidă în browser, creşterea site-ului pe diverse expresii sau cuvinte cheie în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Există destule companii în Romania, care oferă servicii SEO, însa nu toate vor reuși să vă ofere rezultatele asteptate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să angajaţi cel mai bun furnizor de servicii SEO, care prin serviciile profesionale aplicate va duce site-ul Dvs., în primele locuri ale motoarelor de căutare.

CATEVA DETALII DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Servicii SEO, aplicate unui website

  1. Optimizare SEO
  2. Promovare Web
  3. Internet Marketing
  4. Email Marketing
  5. Social Marketing
  6. Inscriere in directoare Web
  7. Link Building
  8. Teste SEO, gratuite

Optimizarea unui website – Procesul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a unui website. Dacă website-ul nostru nu este vizibil în motoarele de căutare, problema poate veni în proporţie de 70%, din cauza optimizării slabe a site-ului. Optimizarea SEO, nu înseamna numai titluri, descrieri şi cuvinte cheie!

Viteza de incarcare in browser – Viteza de încărcare în browser, contează foarte mult. Utilizatorii de Internet, pe telefoanele mobile, încă nu au conexiuni de mare viteză. Dacă website-ul Dvs., se va încărca foarte greu, cu siguranţă vor renunţa să aştepte încarcarea site-ului.

După cum bine ştiţi, există site-uri care se încarcă foarte greu şi la utilizarea conexiunii de acasă, au imagini foarte mari care nu sunt optimizate, fişiere CSS şi JavaScript, necomprimate, etc.

Contează viteza de încărcare?

În algoritmii motorului de căutare Google, este specificată şi viteza de încărcare în browser, care poate decontoriza site-ul Dvs., dacă nu are o optimizare SEO cât de cât bună. Majoritatea dezvoltatorilor de website-uri, nu pun accent pe acest serviciu.

Crează un website, iau banii şi partea de optimizare SEO, o lasă în seama altor companii specializate în acest domeniu. Din punctul meu de vedere acest lucru nu este normal. Este ca şi cum aş cumpăra o maşină fără volan şi cauciucuri.

Promovarea unui website – aveţi un website care nu generează trafic? Aveţi nevoie de un serviciu care să promoveze afacerea Dvs., în Internet şi nu ştiţi care este cea mai potrivită alegere? Romania SEO, poate începe construirea unei campanii de promovare în Internet şi o statistică zilnică a evoluţiei site-ului Dvs.

Servicii SEO, Planuri strategige de Marketing Online

Planurile strategice de marketing online sau campaniile de Pay Per Click (PPC), fac parte din serviciul de promovare. De asemenea, serviciile de link building au un rol important în creşterea traficului organic pe site-ul Dvs. însa, aceste servicii nu pot fi aplicate oricarui website.

Partea tehnica a unui website – Trebuie să întelegem că orice „sughiţ” tehnic, poate duce la dispariţia website-ului din rezultatele organice. Pentru testarea unui website nu trebuie să aveţi cunostinţe SEO.

Google, ne oferă un serviciu gratuit pentru testarea website-ului nostru, care ar trebui respectat şi pe cât posibil să încercăm eliminarea acestor probleme care sunt un impas în promovarea online a afacerii noastre. Testati cu GOOGLE PAGESPEED INSIGHTS pentru a putea vedea eventualele erori de optimizare SEO.

Ce companie SEO, alegem? – Alegerea unei companii slabe poate duce la o pierderea semnificativă de timp și mai ales bani. Romania SEO, are personal specializat în acest domeniu, cu cunoștințe și experiență de peste 10 ani.

Structura unui website

La nivel de SEO on-page, serviciu care se refera la partea tehnica a website-ului, lucrurile sunt putin mai complicate! Aici discutam despre experienta in domeniul SEO si putine companii din Romania, stiu sa aplice un serviciu de optimizare SEO on-page, sau daca este aplicat, este doar partial.

Este foarte greu sa validezi un website si sa ai un procent de optimizare foarte bun.

Ce stim despre platformele gratuite (CMS) – Majoritatea platformelor gratuite cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop, etc. au fisiere CSS si JavaScript, care trebuiesc combinate si compresate.

Nu toti dezvoltatorii de teme si plugin-uri sau componente au exprerienta in programare. Inainte de achizitionarea unei teme sau inainte de achitarea unui website, ar trebui sa dicutati cu o persoana specilaizata in optimizare SEO si sa cereti detalii.