COMANDA SERVICII SEO

De foarte multe ori am întalnit site-uri cu sute de erori CSS sau XHTML şi HTML5, sau site-uri care au foarte multe cereri HTML, din cauza fişierelor CSS şi JavaScript, generate automat.

Cu cât avem mai multe fişiere CSS şi JS, cu atât mai greu site-ul nostru se încarcă în browser. În mod normal, orice companie sau persoană care crează un website, ar trebui să se ocupe de optimizarea site-ului şi de eliminarea erorilor.

Formularul de comandă servicii SEO, va oferă posibilitate să alegeţi serviciul dorit în funcţie de problemele site-ului Dvs. Dacă doriţi să vă faceţi o idee despre partea tehnică a site-ului Dvs., puteţi folosi un serviciu gratuit de la Google, care se numeşte PageSpeed Insights. După finalizarea testării veţi primi detalii despre cum arată site-ul pe dispozitivele mobile şi procentul de optimizare SEO.

Servicii Web Design
[]
1 Step 1
Numenumele Dvs.
done
Companianumele companiei
settings
Telefonmobil sau fix
android
Comentariucu ce va putem ajuta?
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

OPTIMIZARE SEO

Procesul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a unui website. Dacă website-ul nostru nu este vizibil în motoarele de căutare…

PROMOVARE WEB

Promovare Web – aveţi un website care nu generează trafic? Aveţi nevoie de un serviciu care să promoveze afacerea Dvs., în Internet şi…

CAMPANII ADWORDS

Compania noastra este specializata in campanii AdWords. Daca doriti optimizarea unei campanii, puteti apela la serviciile noastre.

COMANDA SERVICII SEO

Serviciul de optimizare SEO, se refera la partea tehnica a website-ului, fisiere CSS, fisiere JavaScript, imagini, titluri, descrieri, etc. Fara un servicu de optimizare SEO, promovarea unui website este foarte greoaie.

Cea mai simpla si eficienta modalitate de testare a unui website, este cu tool-ul oferit de Google – PageSpeed Insights. Aici veti putea vedea problemele de optimizare ale unui website.

Pachetele de promovare Web, sunt special create pentru orice model de website care doreste o crestere in rezultatele organice ale motoarelor de cautare. Aceste pachete contin un numar de cuvinte cheie sau expresii pentru care se face promovarea, un numar de backlink-uri si un numar de articole care urmeaza sa fie publicate in partea de blog.

Serviciile de optimizare SEO, au preturi intre 150 Euro si 350-400 Euro, in functie de website. Plata se face la finalizarea fiecarui serviciu si aici ne referim si la partea de promovare, adica platiti doar pentru rezultate si numar de vizitatori unici /zi