Comandă Servicii SEO

COMANDA SERVICII SEO

Comandă Servicii SEO

De foarte multe ori am întalnit site-uri cu sute de erori CSS sau XHTML şi HTML5, sau site-uri care au foarte multe cereri HTML, din cauza fişierelor CSS şi JavaScript, generate automat.

Cu cât avem mai multe fişiere CSS şi JS, cu atât mai greu site-ul nostru se încarcă în browser. În mod normal, orice companie sau persoană care crează un website, ar trebui să se ocupe de optimizarea site-ului şi de eliminarea erorilor.

Formularul de comandă servicii SEO, va oferă posibilitate să alegeţi serviciul dorit în funcţie de problemele website-ului Dvs.

Servicii SEO

TESTE SEO GRATUITE

Dacă doriţi să vă faceţi o idee despre partea tehnică a site-ului Dvs., puteţi folosi un serviciu gratuit de la Google, care se numeşte PageSpeed Insights. După finalizarea testării veţi primi detalii despre cum arată site-ul pe dispozitivele mobile şi procentul de optimizare SEO.

OPTIMIZARE SEO

Procesul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a unui website. Dacă website-ul nostru nu este vizibil în motoarele de căutare…

PROMOVARE WEB

Promovare Web – aveţi un website care nu generează trafic? Aveţi nevoie de un serviciu care să promoveze afacerea Dvs., în Internet şi…

CAMPANII ADWORDS

Compania noastra este specializata in campanii AdWords. Daca doriti optimizarea unei campanii, puteti apela la serviciile noastre.

Ce înseamnă Optimizare SEO

Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, fișiere CSS, fișiere JavaScript, imagini, titluri, descrieri, etc. Fără un servicu de optimizare SEO, promovarea unui website este foarte greoaie.

Cea mai simplă și eficientă modalitate de testare a unui website, este cu tool-ul oferit de Google – PageSpeed Insights. Aici veți putea vedea problemele de optimizare ale unui website.

Pachetele de promovare Web, sunt special create pentru orice model de website care dorește o creștere în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Aceste pachete conțin un numar de cuvinte cheie sau expresii pentru care se face promovarea, un numar de backlink-uri și un numar de articole care urmează să fie publicate în partea de blog.

Serviciile de optimizare SEO, au prețuri între 150 Euro și 350-700 Euro, în funcție de website. Plata se face la finalizarea fiecărui serviciu. Aici ne referim și la partea de promovare, adică plătiti doar pentru rezultate și număr de vizitatori unici /zi