• ROMANIA SEO ALBA IULIA | Telefon: +40 (0) 747 300 753

COMANDA SERVICII SEO

Comanda Servicii SEO – Alegeţi unul din serviciile oferite de Romania-SEO.ro şi veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp. Serviciile SEO, oferite de agenţia noastră, au la baza serviciul de optimizare SEO on-page, care are ca rol accelerarea încarcarii site-ului în browser şi eliminarea eventualelor erori de programare.

Erori CSS si JavaScript Comanda Servicii SEO Comanda Servicii SEO eori css javasriptDe foarte multe ori am întalnit site-uri cu sute de erori CSS sau XHTML şi HTML5, sau site-uri care au foarte multe cereri HTML, din cauza fişierelor CSS şi JS, generate automat. Cu cât avem mai multe fişiere CSS şi JS, cu atât mai greu site-ul nostru se încarcă în browser. În mod normal, orice companie sau persoană care crează un website, ar trebui să se ocupe de optimizarea site-ului şi de eliminarea erorilor.

Formularul de comandă servicii SEO, va oferă posibilitate să alegeţi serviciul dorit în funcţie de problemele site-ului Dvs. Dacă doriţi să vă faceţi o idee despre partea tehnică a site-ului Dvs., puteţi folosi un serviciu gratuit de la Google, care se numeşte PageSpeed Insights. După finalizarea testării veţi primi detalii despre cum arată site-ul pe dispozitivele mobile şi procentul de optimizare SEO.

Comanda Optimizare SEO

Optimizare SEO

Procesul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a unui website. Dacă website-ul nostru nu este vizibil în motoarele de căutare…

Detalii…
Comanda Promovare Web

Promovare Web

Promovare Web – aveţi un website care nu generează trafic? Aveţi nevoie de un serviciu care să promoveze afacerea Dvs., în Internet şi…

Detalii…
Comanda Campanii de Promovare

Campanii AdWords

Compania noastra este specializata in campanii AdWords. Daca doriti optimizarea unei campanii, puteti apela la serviciile noastre.

Detalii…
Formular Comanda Servicii SEO
Nume:
Email:
Telefon:
Website:
Servicii:
Alte detalii:
Ce inseamna Optimizare SEO?
Serviciul de optimizare SEO, se refera la partea tehnica a website-ului, fisiere CSS, fisiere JavaScript, imagini, titluri, descrieri, etc. Fara un servicu de optimizare SEO, promovarea unui website este foarte greoaie.
Cum vad daca un website este optimizat?
Cea mai simpla si eficienta modalitate de testare a unui website, este cu tool-ul oferit de Google – PageSpeed Insights. Aici veti putea vedea problemele de optimizare ale unui website.
Pachete de Promovare, ce sunt acestea?
Pachetele de promovare Web, sunt special create pentru orice model de website care doreste o crestere in rezultatele organice ale motoarelor de cautare. Aceste pachete contin un numar de cuvinte cheie sau expresii pentru care se face promovarea, un numar de backlink-uri si un numar de articole care urmeaza sa fie publicate in partea de blog.
Cum se platesc aceste servicii?
Serviciile de optimizare SEO, au preturi intre 150 Euro si 350-400 Euro, in functie de website. Plata se face la finalizarea fiecarui serviciu si aici ne referim si la partea de promovare, adica platiti doar pentru rezultate si numar de vizitatori unici /zi

Plata cu Paypal