Skip to content
Cel mai scump Site din Romania

Cel mai scump site din Romania

eRomania


Cel mai scump site din Romania – portalul eRomania, a fost creat de compania Omnilogic, un proiect de aproximativ 52 de milioane de lei, da aţi citit corect! Acest portal a fost lansat în 23 Decembrie, 2013, cu o întarziere de ceva timp, care se pare că va fi penalizată cu peste un milion de lei.

eRomaniaEu personal sunt interesat de acest proiect pentru că a fost creat din bani publici şi suma respectivă depăşeste orice limite din domeniul SF! Doar în ţara noastră se pot întampla asemenea lucruri, doar noi putem plăti o „caruţa” de bani pentru un website care nici măcar nu pare a fi un website.

Când am accesat prima oară acest website, am rămas şocat de URL-ul, afişat în browser. Orice website normal, creat de o companie care ştie măcar noţiunile elementare pentru crearea unui website, ar trebui să folosească la pagina de start numele domeniului şi atât. Iată ce găsim la investiţia făcută din banii nostri la cel mai scump site din Romania:

http://www.portaleromania.ro/wps/portal/Eromania/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os_hAAwNfSydDRwP_UGMzA0_XUEtv4-AQYwMDA_1wkA6zeAMcwNFA388jPzdVvyA7rxwA-YBK0g!!/dl3/d3/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

Aţi mai văzut aşa ceva? Cât de neiniţiat poţi fi în crearea unui website, dacă foloseşti astfel de URL-uri! Website-ul, respectiv nici măcar nu este compatibil cu telefoanele mobile sau tablete, iar procentul de optimizare este sub limita ridicolului. Cum este posibil ca un website care ne reprezintă să nu îndeplinească nici măcar condiţiile minore pe care ar trebui să le îndeplinească un website?


Optimizare site eRomania


Am intrat puţin pe website-ul companiei care a dezvoltat acest website şi am constatat că este la fel de slab optimizat. Oare cum gândesc cei care conduc această comanie şi ce este la mijloc? Unde au ajuns acesti bani de fapt? Totuşi, înclin să cred că aici au fost alte aranjamente pe banii noştri, chiar nu este posibil ca un astfel de website, să coste atat!

Accesaţi eRomania şi minunaţi-vă!

Acehbola Acehbola Acehbola Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Acehbola Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Acehbola Aceh4d Neototo Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Acehbola Acehbola Aceh4d Aceh4d Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Aceh4d Aceh4d aplikasi slot slot bet 200 Acehbola Acehbola Acehbola tus4d acehbola aceh4d tus4d slot thailand lucky neko tus4d slot toto Acehbola acehbola
Back To Top