SEO Magento

Articol publicat în data de , de

SEO Magento – această platformă e-commerce, este una dintre cele mai populare platforme care ne ajută să  dezvoltăm un magazin online. Administrarea şi configurarea acestei platforme nu este usoară, necesită puţină experienţă şi documentaţie. Un magazin online prost configurat aduce numai neplăceri, de la conţinut duplicat şi până la o baza de date foarte mare.

Tehnicile SEO Magento, sunt practic tehnici de Search Engine Optimization (SEO), aplicate acestei platforme înainte de permiterea indexării conţinutului în motoarele de cautare. Sunt destui webmasteri care fac greşeli fatale în configurarea platformei Magento, iar consecinţele sunt suportate de către compania sau persoana care doreşte vânzarea produselor în Internet.

Ce ar trebui să stiţi despre Magento!

Magento, a fost lansat în anul 2008 şi pot spune că a fost o platforma de test pentru mine. La început problemele au fost multiple şi au generat nopţi nedormite, stres şi „un car de nervi”. Existau probleme pâna şi la instalare însa, încet, încet, aceste probleme s-au rezolvat şi Magento, a început să devină o platforma SEO Friendly şi cât de cât stabilă.

Platforma Magento, a fost gândită să ruleze pe servere speciale, folosind din start Zend Framework, însă preţurile pentru hosting pe aceste servere sau mentenanţa sunt foarte, foarte scumpe. Spuneam mai sus că Magento, este una dintre cele mai populare platforme dar nu şi cea mai bună!

SEO Magento – Nota oferită de romania-seo.ro, pentru aceasta platformă este 7.