Restaurant Voievodal – un client „gustos”

Articol publicat în data de , de

Restaurant Voievodal apare in categoria restaurante Bucuresti pe primul loc in clasamentul nostru, mai ales ca ne este client si stim despre ce vorbim. In continuare dorim sa va prezentam si dvs. acest restaurant de exceptie, pentru a vi-l trece si voi in palmaresul gusturilor bune romanesti.

Ce fel de restaurant este Restaurant Voievodal?

Este un restaurant romanesc din nordul Bucurestiului, in Baneasa, cu specific traditional autentic vechi voievodal. Bucatarie românească cu influenţe orientale, slave sau habsburgice preparate deosebite pe gustul omului modern.

Se serveste mancarea ca la curtea banului Șerban Văcărescu și a soției sale băneasa Ecaterina Văcărescu, clientii ramanand cu o impresie placuta la plecare.

Preparate si amenajare autentica

La Restaurant Voievodal, locaţia are aer de conac boieresc, o amenajare autentică, iar preparatele şi modul lor de servire sunt gândite in asa fel incat oaspeţii să se simtă asemenea domnitorilor și boierilor din vechime. Terasa ce da spre lacul Herastrau este un bonus, ce atrage ca un magnet, mai ales in zilele frumoase.

Preparatele urmeaza atent vechile retete, bazate in principal pe cantitati indestulatoare de carne bine gatita. Cu toate acestea, exista si o multime de retete adaptate omului modern, potrivite atat doamnelor (mai light) sau vegetarienilor.

Vinoteca premium

In hol, Restaurant Voievodal va prezinta alaturi de o multime de articole decorative de exceptie ce evoca perioada amintita si o frumoasa vinoteca.

Pentru cunoscatori va fi o adevarata incantare sa descopere vinuri deosebite de colectie. Pentru cei care nu se pricep, este o ocazie buna de a cere parea specialistilor in ceea ce priveste vinul potrivit mancarii alese.

Petreceri si evenimente

Restaurant Voievodal, loc atat de generos, poate deservi 300 de persoane si poate sustine evenimente de toate felurile.

Ei se ocupa de toata organizarea oferindu-va planificare și coordonare pentru:

  • Activități de team building
  • Lansări de produse, firme și servicii noi
  • Cocktail-uri
  • Petreceri tematice
  • Aniversări de companii

Petrecerile de firma la Restaurant Voievodal sunt ideale pentru a sărbatori anumite ocazii speciale: Crăciun, Anul Nou, Ziua de înființare a companiei, etc. Med-Al Trading , importator de consumabile stomatologice colorate, a avut o petrecere de pomina la sfarsit de an, pentru care le multumeste celor de la Voievodal.

Evenimente de familie

Romanii sarbatoresc evenimentele importante de familie alaturi de cei dragi, de obicei cu o mancare buna. De aceea Restaurant Voievodal este un loc foarte potrivit si cautat si pentru astfel de intalniri. Nunti, botezuri, moturi, cununii civile, aniversari nunti, alte aniversari- toate se pot realiza aici in cele mai bune conditii.

Meniul la Restaurant Voievodal ascunde o multime de bijuterii culinare, asa ca sunteti  asteptati sa le descoperiti si sa le probati.

Pofta buna!