Ganduri pozitive? Sa vina la noi…

Articol publicat în data de , de

Ganduri pozitive reprezinta o sintagma destul de intalnita in ultimul timp. De ce? Pentru ca, pur si simplu, toata lumea are nevoie de asa ceva. Ni le dorim si le cautam peste tot.

Un alt client de-al nostru, Bluefoxnews.ro, va aduce o multime de informatii demne de a fi citite. Cand esti satul de stiri negative, poti intra la ei ‘’in casa” si vei fi surprins de pozitivismul lor.

De asemenea, gasesti aici si curiozitati, lucruri la care nu te-ai gandit sau/si care iti pun mintea la lucru.

 

Isi mai doresc oamenii ganduri pozitive mai nou?

Acceptam ca informatia inseamna putere si ne conformam. Dam browse cu foarte mare usurinta, nu ne mai impresionam usor. Cautam noutati, dar le acceptam mai intai pe cele negative. Speram totusi ca lumea in care traim nu devine din ce in ce mai negativista si cautam refugii.

Unde? Accidental am descoperit ca exista si site-uri cu lucruri interesante. Dar din care nu explodeaza violuri, mita, inselatorii, ci lucruri utile, dragute chiar. Uneori ganduri pozitive vin dintr-o stire, care pare ca repara o stire rea.

Ce gen de informatii gasesti aici?

Tot felul: sociale, mondene, de lifestyle, economie, sport, timp liber, tehnologie si stiati ca?

Umanitatea primeste ganduri pozitive prin toate metodele, chiar si a unui site inimos. E o placere sa-ti dai seama ca poti sa mai fi impresionat frumos de lucruri sau stiri aparent banale. Ele sunt insa pline de informatii si sfaturi sau intamplari aproape in totalitate de bine.

De ce sa citesti un astfel de site?

Pentru ca daca tot deschizi telefonul primul lucru cand te trezesti, macar din cand in cand incepe ziua altfel. Adica nu cu cel mai recent accident sau stire senzationala, ci cu un articol care te indeamna spre ceva mai senin. Asta nu inseamna ca daca incepi ziua cu ganduri pozitive esti mai fericit. Dar conteaza, pentru ca informatia se stocheaza in creier si are efecte.

Ca tot vorbim de lucruri bune, va prezentam si clientul nostru, Cardoil Avantaj. Acesta ofera clientilor sai, persoane fizice sau companii, reduceri la combustibili prin carduri de motorina sau benzina.