Klus Design – design led futurist si nu numai

Articol publicat în data de , de

Klus Design este un nou jucator pe piata led din Romania, din pacate prea putin dezvoltata. Pentru o iluminare led de calitate puteti avea incredere in partenerul nostru. Benzi led si accesorii, impreuna cu profile led de diverse forme si dimensiuni creeaza sisteme de iluminat cu un efect nemaiintalnit.

Ce leduri Klus Design cumparam?

Led este o tehnologie noua si nu prea. Noua pentru ca abia acum incepe sa fie comercilaizata la scara mult mai larga. Pe de alta parte, pentru Klus Design conceptul de becuri led nu mai reprezinta o noutate. O lampa led sau corpuri de iluminat led devin mult mai interesante in contextual actual, cand pot fi realizate din benzi, profile si accesorii led.

Deci vom cumpara benzi, profile si accesorii led, pentru a realiza corpuri de iluminat dupa propria fantezie.

Design sau functionalitate?

Klus Design isi propune sa aibe cele mai bune rezultate atat in ceea ce priveste designul, cat si functionalitatea. Daca veti fi curiosi, veti vedea pe site-ul lor din Romania, klusled.ro, o multime de idei extraordinare. Acestea transforma spatii banale in locuri moderne, ce par special amenajate de o armata de arhitecti.

Functionalitatea apare din mai multe directii. Consumul de energie pentru Klus Design nu este un aspect de neglijat, mai ales in zilelele noastre. Faptul ca lumina poate fi reglata ca si intensitate este alt atu cu functionalitate maxima.

Eco sau nu?

Becurile led de la Klus Design, ca toate din noua generatie, nu se incalzesc, sunt usor de utilizat si pot fi reciclate ca deseurile electrice. In concluzie, da, sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Si am uitat sa adaugam ca nu contin mercur sau alte substante toxice.

Ne gandim ca eco se poate referi si la faptul ca durata de viata este de 10-15 ani, cea ce inseamna mult mai putine deseuri toxice.

Lucrand cu o companie tanara, Klus Design Romania, ce se bazeaza pe experienta companiei mame din Polonia, am avut ocazia sa aflam o gramada de lucruri interesante. Tehnologia led promite si realizeaza o multitudine de idei moderne de design.

Cand te gandesti ca ideea companiei a venit de la compania Cardoil Avantaj, care isi moderniza birourile si nu gasea ledurile pe care si le dorea! Si-a infiintat propria companie si acum toti ne bucuram de leduri de inalta calitate.

Convingeti-va!