Consumabile Stomatologice COLOURS DENT

Articol publicat în data de , de

Consumabile stomatologice colorate de cea mai buna calitate germana – asta va propune Med-Al Trading SRL, unic importator in Romania al produselor AMPri, Germania.

Cele mai cautate consumabile stomatologice de la clientul nostru sunt manusi nitril. Dar nu de orice fel, ci manusi examinare colorate. Aceste produse stomatologice sunt preferatele romanilor si va vom explica mai departe de ce. Pe locul doi gasim manusi latex, despre care vom vorbi putin mai departe.

Manusi nitril – avantaje

  • tolerate foarte bine de majoritatea persoanelor si astfel preferat de persoanele intolerante sau alergice la latex sau la pudra din interiorul manusilor de latex
  • rezistenta ridicata a nitrilului la procedee cu substante cu risc ridicat sau sustantelor toxice din produsele de curatare precum detergentii, asigurand rezistenta mare la baze, hidrocarburi si acizi
  • ca si consumabile stomatologice, asigura protectie antichimica, cand sunt utilizate in cabinete stomatologice (dar nu numai)
  • previn iritatiile pielii si dermatita
  • sunt foarte catifelate, iar in zona degetelor sunt mai texturate pentru o mai buna aderenta
  • sunt aproape la fel de flexibile ca si latexul

Consumabile stomatologice cautate sunt si manusile de latex, care au ca avantaje:

  • rezistenta ridicata la rupere sau intepare
  • protejarea impotriva taieturilor
  • asigurarea aderentei.

Aceste caracteristici fac aceste consumabile stomatologice perfecte a fi folosite in foarte multe activitati. Pe langa latex, manusile mai au in componenta lor si materiale precum bumbac si poliester, pentru a fi durabile si confortabile.

Masti medicale – culori si modele diverse

Exista de asemea si masti de unica folosinta din aceeasi gama, tot colorate.

Fie ca sunt din gama Style, fie ca sunt din gama Med Comfort, culorile in care apar sunt oarecum complementare si se asorteaza si cu alte consumabile stomatologice colorate marca COLOURS. Nu va veti plictisi niciodata alaturi de culorile lor, mai ales ca le puteti combina in orice mod doriti.

Ochelari de protectie

Cu rame albastre, aceste consumabile stomatologice foarte la moda se gasesc si in alte domenii, nu doar in cabinete stomatologice. De exemplu sunt foarte cautate in saloane de frumusete, unde reprezinta un accesoriu foarte chic.

Un alt client care apreciaza culorile, de data aceasta in farfurie frumos ornata este Restaurant Voievodal Baneasa, unul din restaurantele de top din Bucuresti.