Dimensiunea unei pagini Web

Articol publicat în data de , de

Dimensiunea unei Pagini Web Dimensiunea unei pagini Web – încărcarea rapidă în browser, face parte din serviciile de optimizare SEO on-page. Dacă pagina de start a website-ului nostru sau paginile secundare importante au o dimensiune prea mare, încărcarea în browser se va face foarte greu şi mulţi dintre cei care vor interoga site-ul, vor renunţa.

În general website-urile cu foarte multe imagini în pagina de start au şi probleme la încarcarea în browser, mai ales dacă imaginile respective nu sunt optimizate. Dacă veţi testa website-ul nostru cu Google pageSpeed Insights, veţi vedea că procentul de optimizare este foarte bun şi pot spune că nu prea există în Internet, un procent de optimizare mai bun cu toate că, în pagina de start se încarca destule imagini.

Există website-uri care nu au imagini la pagina de start (din punctul meu de vedere sunt website-uri fără interes, o imagine poate spune mult şi schimba foarte mult designul) şi totusi se încarca foarte greu în browser. Problemele vin de la fişierele JavaScript prea mari, de la fişierele CSS şi nu în ultimul rând de la server.

Mai jos puteţi vedea ce dimensiune are website-ul Dvs. Dacă doriţi ca website-ul Dvs., să fie cât mai performant, puteţi apela la serviciile noastre de optimizare şi promovare, pentru motoarele de căutare.