Cuvinte cheie – Keywords

Articol publicat în data de , de

Cuvinte CheieCuvinte cheie (Keywords) – pentru orice domeniu de activitate, la promovarea pe Internet, a unei pagini Web, va trebui să folosim cuvintele cheie importante. Aceste cuvinte cheie trebuiesc să apară în conţinutul paginii în funcţie de mărimea textului respectiv (numarul total de cuvinte de pe pagină). O pagină Web, articol, produs, etc., este relevantă în funcţie de numărul cuvintelor sau expresiilor cheie folosite în conţinut.

Densitatea de cuvinte cheie ar trebui să fie de 1,5 – 2,5%, pentru o promovare bună. În cazul în care densitatea este prea mare, articolul sau pagina respectivă poate fi penalizată. Înainte de publicarea unui articol sau a unei pagini care să conţină cuvantul cheie sau expresia pentru promovare, va trebui să testăm concurenţa pe expresia respectivă şi combinaţiile de cuvinte cheie care se caută în Internet. În funcţie de expresiile sau cuvintele căutate în Internet, va trebui să poziţionăm aceste cuvinte sau expresii în aşa fel încât să avem o densitate bună, între 1,5 şi 2,5%.

TESTARE CUVINTE CHEIE

Am creat pentru Dvs. un generator cu care puteţi vedea expresiile importante pentru un anumit cuvânt cheie. Puteţi adăuga câte un cuvant cheie sau expresie pe linie şi veţi avea rezultatele dorite.


DENSITATEA DE CUVINTE CHEIE

După alegerea expresiei sau cuvantului cheie care vă avantajează cel mai mult şi finalizarea conţinutului unei pagini sau articol, va trebui să testaţi densitatea. Acest lucru îl puteti face mai jos, prin adaugarea URL-ului, către pagina Dvs. De reţinut este faptul că acest tool, testează fiecare cuvant cheie care există în pagina şi în funcţie de densitatea pe cuvantul cheie respectiv, mai puteţi adăuga sau scoate cuvinte cheie.