Internet Marketing

Articol publicat în data de , de

Internet Marketing, sau publicitate online, sunt servicii aplicate de diverse companii care încearcă să promoveze un serviciu sau un produs în mediul online. Cu ceva ani în urmă, când se discuta despre Internet Marketing, se făcea referire la dezvoltarea unui website sau la plasarea de bannere şi anunturi pe alte website-uri.

Actualmente, Internet Marketing, înseamnă mult mai mult şi este din ce în ce mai greu să promovezi un serviciu sau un produs în mediul online.

Campaniile de Internet Marketing, care se axează pe creşterea vanzarilor online, au la baza strategii de marketing profesionale (în funcţie de persoana sau compania care se ocupă de aceste servicii) şi pot spune că pentru unele companii care deţin un website slab, campaniile de publicitate online, sunt singura modalitate de vânzare a produselor sau serviciilor oferite.

CE FAC DE FAPT CAMPANIILE DE INTERNET MARKETING

În mod normal, la baza fiecărei campanii pe Internet, trebuie să existe un website pentru prezentarea produselor sau a serviciilor. Aceste website-uri trebuie să conţină cataloage de prezentare, broşuri, documentaţii, imagini, video, eventual posibilităţi de comandă online, etc.

În serviciile de Internet Marketing, se investesc foarte mulţi bani şi din punctul meu de vedere, motivele care cauzează identitatea online, vin de la slaba structurare a website-ului, care nu generează trafic din diverse motive.

Traficul organic nu poate fi acumulat decât dacă un website îndeplineşte anumite condiţii. În afară de serviciile profesionale de optimizare şi promovare pentru motoarele de căutare, un website ar trebui să îndeplinească condiţiile standard de prezentare a paginilor sau produselor şi aici ma refer la titlu, descriere şi eventual cuvinte cheie care au legătura cu textul prezentat.

Puteţi testa online, dacă website-ul Dvs. îndeplineste condiţiile minimale de prezentare.