Link-uri din Blog-uri

Articol publicat în data de , de

Link-uri pe Blog-uriLink-uri din Blog-uri – comentariile pe blog-uri, sunt foarte avantajoase la promovarea unui website. Problema este că foarte multe persoane fac abuz şi riscă penalizare. Aproape zilnic, sterg zeci de comentarii care nu au legătura cu articolele publicate de agenţia noastră.

Daca în articolul respectiv se discută despre „Link-uri din Blog-uri”, comentariul ar trebui să fie pe această temă şi cu siguranţă va fi aprobat. Mai jos, am creat un tool, cu care puteţi testa numarul de link-uri, venit de pe blog-uri, către domeniul dvs., sau către alte pagini. Există în Internet, destule persoane sau companii care se ocupă de optimizare şi promovare pentru motoarele de căutare, care oferă pachete de promovare, în care sunt incluse şi comentarii pe blog-uri.

Problema gravă este că majoritatea folosesc soft-uri automate şi trimit comentarii către articole din diverse domenii de activitate, care pot face rău site-ului nostru. Un comentariu pe un blog, la un anumit articol, ar trebui să cuprindă numele dvs. URL-ul, către pagina de start a site-ului şi adresa de email. Dacă la sectiunea „nume”, veţi adăuga o expresie pentru care faceţi promovare, webmasterul nu va aproba acel comentariu pentru că discuţia se face cu o persoană, nu cu o expresie. Este posibil să aveţi noroc atunci când comentaţi şi folosiţi o expresie însă, foarte rare sunt astfel de cazuri.