Ce jocuri cu carti poti juca online

Articol publicat în data de , de

Oferta de jocuri in cazinourile online de top este una foarte bogata. Astfel, pe langa jocurile clasice cu pacanele clientii din cadrul acestor site-uri se pot bucura si de jocuri de masa si carti. Despre acestea din urma iti voi oferii detalii in randurile urmatoare si iti voi spune care sunt cele mai populare jocuri cu carti in randul romanilor.

Jocuri cu carti in cadrul cazinourilor online

Jocurile cu carti au devenit mult mai apreciate de catre romani decat erau in urma cu cativa ani. Spre deosebire de pacanele, de exemplu, in cadrul acestor jocuri poti aplica anumite strategii si sisteme de joc.

Prin intermediul acestora iti poti creste sansa de reusita, insa trebuie totusi sa fii constient ca si jocurile cu carti reprezinta jocuri de noroc, acest factor avand o importanta deosebita.

Daca te intrebi care sunt jocurile cu carti pe care le poti accesa pe internet, iata-le in lista de mai jos:

  • Blackjack
  • Baccarat
  • Poker

In general jocului de poker ii este atribuita o platforma separata pe majoritatea site-urilor de cazinou online. Daca esti un impatimit al poker-ului poti obtine bonusuri suplimentare pentru acest joc, pe langa bonusul de casino pe care il poti folosi la pacanele, blackjack, baccarat sau ruleta.

Daca nu ai mai jucat pana acum jocurile cu carti mentionate mai sus trebuie sa stii care este diferenta majora dintre ele. La Blackjack si Baccarat te afli in competitie directa cu dealer-ul, in timp ce la Poker te bati cu ceilalti jucatori pentru castigarea rundei.

Pokerul este evident un joc mai complex, care necesita anumite cunostinte si abilitati, in timp ce Blackjack si Baccarat pot fi considerate jocuri cu carti la care norocul are un rol si mai important.

Ce trebuie sa stii despre Blackjack?

Jocul de blackjack se desfasoara intre tine si crupier. Dupa ce plasezi pariul, atat tu, cat si dealerul veti primi 2 carti de joc, iar una dintre cartile crupierului va fi intoarsa cu fata in jos.

Scopul jocului este acela de a obtine un punctaj al cartilor de 21 sau o valoare cat mai apropiata de aceasta.

Dupa ce ai primit cartile ai la dispozitie 3 variante si anume:

  • Hit – ceri o noua carte
  • Stand – stai
  • Split – imparti in cazul in care ai o pereche
  • Double – dubleaza miza

In cazul in care dealerul arata un As ai posibilitatea de a plati asigurarea (Insurance) si astfel sa iti limitezi pierderile in cazul in care crupierul realizeaza un blackjack (suma de 21 din primele 2 carti).

Regulile pot fi usor diferite in functie de masa de blackjack la care joci, asadar inainte de a pune bani in joc citeste regulile dupa care functioneaza respectivul joc.

Cum se joaca Baccarat?

Baccarat este un joc foarte asemanator cu Blackjack, despre care ti-am oferit detalii mai sus. Totusi exista unele diferente si anume:

  • Scopul jocului este acela de a obtine punctajul 9 sau cat mai aproape de aceasta valoare
  • Daca suma cartilor tale este un numar cu 2 cifre, atunci punctajul tau va fi reprezentat de a doua zecimala (daca ai 7 si 9, atunci punctajul tau va fi 6)
  • Decizia de a primi sau nu o carte in plus nu iti apartine, ci este luata in functie de punctajul obtinut din primele 2 carti

Bineinteles ca exista diferite versiuni ale jocului de Baccarat, cea mai cunoscuta fiind Punto Banco.

Poker online

Jocul de poker este un joc cu carti mult mai complex decat Blackjack si Baccarat. Daca nu ai mai jucat pana acum poker iti recomand sa citesti un tutorial care iti explica regulile jocului, iar apoi sa incepi sa joci in mod gratuit, pe bani virtuali pentru a invata.

Este foarte important sa treci la poker pe bani reali doar in momentul in care cunosti la perfectie regulile care se aplica, toti termenii de joc si ai deja ceva experienta.

Jocuri cu carti cu dealeri reali

Trebuie sa stii ca toate jocurile cu carti prezentate mai sus pot fi jucate si in cadrul platformelor de cazino live de pe internet. Odata ce accesezi o masa de poker, blackjack sau baccarat vei fi intampinat de un dealer real.

Poti gasi si mese de joc in cadrul carora dealerul este roman, astfel ca in aceste cazuri vei trai experienta dintr-un cazinou real, totul din confortul casei tale sau de pe telefon, oriunde te-ai afla.

Asadar jocurile online cu carti reprezinta o varianta buna pentru a te relaxa si a te distra in acelasi timp, iar daca esti suficient de inspirat si norocos poti ajunge chiar sa inregistrezi castiguri frumoase. Cu cat vei juca mai mult cu atat vei capata experienta si vei avea sanse mai bune de a invinge dealerul sau ceilalti participanti.