WordPress Meta Name Generator

Articol publicat în data de , de

Dezactivare Meta Name Generator in WordPressWordPress Meta Name Generator – dezactivarea „meta name generator’, din WordPress, este chiar un lucru bun şi mă întreb de ce programatorii acestui CMS, nu fac din start acest lucru! În primul rând, dezactivarea acestei opţiuni aduce un avantaj în securitatea WordPress. Persoanele care doresc să intre neautorizat în panoul de administrare trebuie să ştie ce versiune de WordPress, folosim.

Văd foarte multe site-uri cu această opţiune activă. Este foarte simplu să dezactivăm „WordPress Meta Name Generator„, doar cu o linie de cod în fişierul „functions.php”. Acest fişier se găseşte în tema Dvs. Calea către tema este – /wp-content/themes/numele temei/functions.php.

Dezactivare WordPress Meta Name Generator

Codul respectiv se poate adăuga oriunde în acest fişier însa este indicat să îl adăugaţi în partea de sus după „<?php”. Iată cum adaug eu liniile de cod în functions.php:

[php]
//Coduri custom

remove_action(‘wp_head’, ‘wp_generator’);

//Final coduri custom
[/php]

În această secţiune se pot adăuga toate codurile necesare optimizarii site-ului meu. Acest fişier se poate edita cu un editor de text direct pe server sau cu opţiunile de editare a fisierelor temei din panoul de administrare. Indicat este să vă faceţi o copie de rezervă a fişierelor înainte să modificaţi structura acestora.