Schimbări în Google

Articol publicat în data de , de

Schimbari in Algoritmii GoogleSchimbări în Google – zilnic controlăm poziţiile în Google, pentru anumite expresii sau cuvinte cheie. În data de 28 spre 29 Octombrie 2013, se pare că au avut loc alte schimbări în motorul de căutare Google. Pentru expresiile controlate de noi în Google, foarte multe website-uri au crescut şi cu 30 de poziţii iar altele au scazut.

Încă nu suntem siguri ce update a facut Google, pentru care din animăluţe (Panda, Penguin), dar cu siguranţă foarte multe website-uri au fost afectate. Dacă pagina Dvs. Web, a scăzut în rezultatele organice, vă rugăm să lăsati un comentariu şi vom face o analiză a site-ului. Este foarte important pentru noi să analizăm motivele pentru care unele website-uri au scăzut în poziţii.

Control Schimbări în Google

Dacă doriţi să urmăriţi expresiile sau cuvintele cheie pentru care faceţi promovare, va trebui să folosiţi Mozilla Firefox şi să instalaţi extensia Firefox SERPTrends. Această extensie va analiza poziţia initială în SERPs pentru o expresie şi în cazul în care aceasta expresie va creste sau va scade în rezultatele organice, veţi vedea numarul modificat pentru fiecare expresie în parte. După instalare va trebui să efectuaţi căutari în Google, pentru toate expresiile de care sunteţi interesat. În următoarele 24 de ore, se pot vedea modificari daca acestea există.

Am testat câteva din site-urile care au avut o creştere mai mare şi am observat că toate au un procent de optimizare de peste 90%. Procentul de optimizare SEO este stabilit de Google Page Speed.