Skip to content
Sitemap XML

Ce este un sitemap, XML si HTML

Ce este un sitemap, XML si HTML – orice model de website, ar trebui sa aiba in structura doua modele de sitemap, unul HTML, care sa poata fi studiat de catre vizitatori si un sitemap.xml, care este creat special pentru motoarele de cautare. Un sitemap, etse o harta a site-ului, in care se gasesc link-urile importante din website, pagini, categorii, articole, produse, etc.

Fisierul sau fisierele sitemap XML, au ca scop informarea motoarelor de cautare cu privire la structura website-ului. Protocolul XML, va informa motoarele de cautare, care vor intelege mai eficient structura website-ului. In acest mod, putem creste posibilitatea indexarii mai rapide a tuturor link-urilor din website. Iata un exemplu de sitemap.xml:

[php] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
<urlset xmlns=”http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9″>
<url>
<loc>https://romania-seo.ro/</loc>
<lastmod>2008-01-01</lastmod>
<changefreq>monthly</changefreq>
<priority>0.8</priority>
</url>
</urlset>
[/php]
Acehbola Acehbola Acehbola Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Acehbola Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Acehbola Aceh4d Neototo Aceh4d Aceh4d Aceh4d Aceh4d Acehbola Acehbola Aceh4d Aceh4d Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Acehbola Aceh4d Aceh4d aplikasi slot slot bet 200 Acehbola Acehbola Acehbola tus4d acehbola aceh4d tus4d slot thailand lucky neko tus4d slot toto Acehbola acehbola
Back To Top