E-commerce, 6 platforme pentru magazine online

Articol publicat în data de , de

E-commerce, 6 platforme pentru magazine online. E-commerce reprezintă modalitatea de comerț online. Aceasta permite înlăturarea intermediarilor din canalele de distribuție.

Implicit, se poate oferi un preț mai accesibil pentru consumatorul final.Puteți studia câteva articole interesante pe website-ul Link Building.

Reprezintă oportunitatea de a combina canalele de distribuție tradiționale cu cele actuale. Statisticile arată că, în ultima perioadă, tot mai mulți consumatori aleg să facă cumpărături online.

Dar, de la raftul magazinului, până la achiziția unui produs cu două/trei click-uri este un drum anevoios. De la partea logistică, la partea tehnică pentru a pune în funcțiune un magazin e-commerce sunt mai mulți pași de urmat.

Introducere e-commerce

Începeți să vindeți astăzi cu propriul magazin.

Cumpărăturile online au parcurs un drum foarte lung într-un spațiu de timp relativ scurt, iar în zilele noastre este ușor pentru oricine să își pună pe picioare propriul magazin online. Poate părea o perspectivă descurajantă, dar platformele de e-commerce de astăzi fac ca o idee să ajungă un magazin online performant.

Dacă sunteți un designer sau un ilustrator, care doriți să câștigați mai mulți bani din munca dvs., înființarea unui magazin e-commerce pentru a vinde propriile imprimeuri sau îmbrăcăminte este o muncă simplă.

Și dacă sunteți web designer, posibilitatea de a construi website-uri de comerț electronic pe platforme de încredere este o modalitate excelentă de a aduce clienți în plus.

Există o mulțime de platforme de comerț electronic din care să alegeți, iar cele mai multe dintre ele oferă o perioadă de probă gratuită. Pentru a vă economisi timp, iată șase dintre cele mai bune platforme pentru magazine online.

Shopify

Este greu să greșești cu Shopify. Aproape, cu siguranță cel mai mare nume din platformele de e-commerce. Este din 2006 și promite că oricine, indiferent de capacitatea tehnică și de web design, îl poate folosi pentru a configura cu ușurință un magazin online frumos în câteva minute.

Ridicarea și rularea unui magazin online este completă și simplă. Dacă nu simțiți nevoia să vă proiectați propriul magazin, atunci aveți o gamă uriașă de șabloane din care să alegeți.

Shopify are propriul său CMS cu care să vă gestionați magazinul, precum și aplicații mobile, astfel încât să puteți administra lucrurile de pe diferite dispozitive.

Shopify oferă găzduire nelimitată pentru magazine, acceptă majoritatea cardurilor de credit și funcționează prin conformitatea PCI de nivel 1 și criptarea SSL de 256 biți.

Există, de asemenea, suport 24/7 prin telefon, mesagerie instant sau e-mail. Prețurile încep de la 29 de dolari pe lună și există o perioadă gratuită de 14 zile dacă doriți să vă gândiți, atunci când nu sunteți sigur.

Volusion

Proiectată ca o soluție de comerț electronic integral, care vă oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea, gestiona și extinde magazinul dvs. Volusion dorește să testați apele cu o probă gratuită de 14 zile, fără a fi nevoie de a plăti pentru serviciile oferite.

Ca în cazul celor mai multe alte platforme de e-commerce, vă oferă un set de teme complet personalizabile cu care să redați, precum și un editor de conținut intuitiv.

Dacă abilitățile dvs. de codare corespund sarcinii, atunci există și un editor CSS care vă permite să reglați aspectul magazinului. Acesta oferă instrumente SEO puternice, precum și capacitatea de a vinde prin Facebook, eBay și Amazon.

Vă permite să stimulați vânzarea prin carduri cadou, reduceri și oferte ale zilei.

Volusion acceptă cele mai multe metode de plată, de la cardurile de credit până la Amazon Pay, PayPal, transfer bancar și chiar numerar. Oferă un checkout sigur cu o plată securizată certificată PCI, precum și o garanție de uptime de 99,9%. Prețurile încep de la 29 USD pe lună.

Bigcommerce

Dacă doriți să vă extindeți pe piață, Bigcommerce oferă câteva instrumente cu adevărat utile pentru creșterea dvs. Acesta a fost actualizat recent pentru a include integrarea cu Amazon și Instagram.

Este mai ușor să enumerați produsele dvs. pe Amazon, sau să vindeți direct prin intermediul postărilor și poveștilor de cumpărături pe Instagram.

Configurarea propriului magazin cu Bigcommerce este drăguță și ușoară. Are o mulțime de șabloane și teme din care să alegeți, precum și opțiunea de a vă proiecta propriul magazin. Are propriul său CMS care vă permite să creați un website întreg, nu doar un magazin, pe platforma sa.

Bigcommerce are peste 40 modalități de plată pre-integrate, securitate înaltă, inclusiv protecție DDOS și alerte de fraudă, plus o mulțime de instrumente de marketing integrate și SEO pentru a ajuta la vizibilitate.

Serviciul său esențial pentru afaceri mici începe cu 29,95 USD pe lună și puteți testa totul cu o probă gratuită de 15 zile.

3dcart

Aveți nevoie de un avantaj în plus oferit de o platformă de e-commerce? Dacă da, 3dcart are câteva caracteristici interesante, care merită explorate. Pe lângă toate opțiunile obișnuite ale magazinului online pe care le-ați aștepta, există și module îngrijite. Acestea vă permit să oferiți un serviciu de ambalare cadouri, să derulați un program de fidelizare și să permiteți comenzi recurente.

Toate caracteristicile sunt utile, dacă doriți să parcurgeți kilometrul suplimentar spre serviciul clienți.

3dcart oferă o selecție gratuită de modele responsive personalizabile cu care să lucrați. Puteți să vă construiți propriul magazin de la zero dacă doriți, iar 3dcart vă poate ajuta să configurați lucrurile astfel încât totul să fie la cel mai înalt standard posibil.

Acesta promite 99,9% uptime și certificarea SSL este disponibilă dacă aveți nevoie, iar cu peste zeci de metode de plată acceptate, vă va fi ușor să ajungeți la clienți.

Prețurile încep de la 19 USD pe lună pentru un magazin de pornire și există o probă gratuită de 15 zile.

CoreCommerce

Problema cu diversele niveluri de preț disponibile pe majoritatea platformelor de e-commerce, este, că veți constata, că unele funcții utile sunt blocate în planurile mai scumpe. Nu este așa cu CoreCommerce.

Aproape tot ceea ce obțineți în planul său Enterprise de nivel superior este disponibil într-o formă a planului personal de 19 dolari pe lună. Singura excepție este instalarea SSL personalizată, care ne îndoim că va conta mult pentru dumneavoastră.

CoreCommerce oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă configura propriul magazin online. Cu teme responsabile personalizabile, precum și un serviciu de design, dacă preferați să nu faceți propriul dvs. build.

Există un asistent de configurare care să vă ajute să obțineți produsele online și să aveți grijă de impozite, transport și plăți, plus un sistem de administrare mobil și prietenos și o mulțime de opțiuni de integrare pentru instrumente de comerț terț.

Există, de asemenea, peste 70 de gateway-uri de plată, cu un check-conform PCI Level 1 și găzduire sigură prin Rackspace, cu o garanție de uptime de 99,9%. Și la fel ca în majoritatea platformelor de e-commerce, există o perioadă de probă disponibilă. 15 zile în cazul CoreCommerce.

Wix Stores

În timp ce s-ar putea să vă gândiți la Wix în principal ca la un constructor de website-uri, acesta are, de asemenea, o platformă robustă de comerț electronic, care vă permite să sortați atât găzduirea website-ului, cât și magazinul dvs. fără a fi nevoie să jonglați mai multe conturi. Perfect, dacă vrei să păstrezi lucrurile simple fără a le complica prea mult.

Wix Stores are peste 500 de șabloane pe care le puteți utiliza pentru a vă construi magazinul online, completat cu funcții de proiectare profesională și instrumente de afaceri, precum și vă permite să creați un magazin personalizat cu colecții de produse, galerii, liste de preferințe și multe altele.

Puteți să-l utilizați pentru a vinde prin Facebook și Instagram, iar plata online sigură acceptă zeci de metode de plată în peste 40 de valute.

Există, de asemenea, SEO și alte instrumente promoționale care vă ajută să conduceți vânzările, iar prețurile sale încep de la doar 20 USD pe lună pentru planul Business Basic.

Concluzii e-commerce

E-commerce reprezintă noua modalitate de comerț, deja implementată de multe companii. Pentru a ține pasul cu tendințele pieții, dacă aveți ceva de oferit, produse și/sau servicii, un magazin de comerț online este un ”must have” pentru propria afacere.

Combinată cu diferite instrumente, această oportunitate poate aduce un profit considerabil pentru afacerea pe care o administrați sau o dețineți. Atunci când construiți un website de e-commerce porniți de la premisa că este în primul rând un website. Căutați diferite informații despre devoltare web și companii care oferă servicii SEO.