Analiza SEO

Analiza SEO, Optimizare SEO Online

Analiza SEO, Optimizare SEO Online , un website profesional care va poate ajuta sa eliminati eventualele erori din site-ul Dvs. Adaugati URL-ul, cu sau fara http:// si accesati butonul "Analizati". In cateva secunde veti avea o analiza SEO, profesionala.← Click pentru update

Analiza continut

Analiza Continut Analiza de continut a unui website, se refera la titluri, descrieri, cuvinte cheie, tag-uri, imagini, etc. Vizualizati o analiza a continutului. Verificati textul adaugat pe site-ul Dvs. / raport Text/HTML, pozitii, etc. Continutul trebuie sa ofere date despre serviciile sau produsele oferite in asa fel incat sa apara in rezultatele organice ale motoarelor de cautare. Fara un continut relevant, un titlu si o descriere relevanta, serviciul sau produsul oferit nu va avea o importanta majora pentru motoarele de cautare.

Meta Tag-uri

Meta Tag-uri Meta tag-urile sunt elemente HTML (coduri speciale), care se gasesc in codul sursa al unui website si care au rolul de a oferi informatii sau instructiuni despre un anumit produs sau serviciu. Aceste tag-uri, sunt vitale pentru promovarea online, ele evidentiaza practic care sunt cuvintele cheie importante din pagina respectiva. Cu ajutorul website-ului nostru obtineti o lista completa a meta-tag-urilor de pe website-ul. Vizualizare titlu, cuvinte cheie, analiza og (Facebook) si alte detalii.

Link-uri

Link-uri, Structura de link-uri Se extrag date despre link-urile aflate pe site-ul Dvs., cu ancore, URL-uri si numarul de link-uri interne sau externe. Structura de link-uri interne este foarte importanta pentru orice model de website. Daca pe o anumita pagina avem un link care face trimitere catre prezentarea unui alt serviciu sau produs, crawlerele motoarelor de cautare stau mai mult timp pe website-ul respectiv si extrag mai multe date care ne ajuta la promovarea online. Backlink-urile (link-urile care vin catre site-ul nostru - servicii de link building), sunt vitale pentru promovarea online.)

Performanta Website

Performanta Website Controlati timpul de incarcare in browser a site-ului Dvs., prin detectarea celor mai slabe cereri HTML. In general, website-ul se incarca foarte greu in browser, daca imaginile nu sunt optimizate, aveti prea multe fisiere CSS si/sau JavaScript, folositi video sau Iframe sau incarcati diverse coduri de pe alte website-uri. Pentru aceste probleme trebuie sa apelati la o persoana sau companie specializata in optimizare SEO on-page, pentru rezolvarea problemelor. Un test simplu il puteti face cu PageSpeed Insights.

Sfaturi SEO

Sfaturi SEO Sistemul nostru de analiza SEO, identifica eventualele erori din website-ul Dvs. si va da sfaturi pentru rezolvarea acestora. Nu trebuie sa fii specialist SEO, pentru identificarea eventualelor probleme dintr-o anumita pagina, important este sa faceti un test si sa cereti unei companii specializate in domeniul SEO, sa rezolve problemele pe care le gasiti in urma unui test de optimizare SEO on-page (partea tehnica a unui website), sau optimizare SEO off-page (promovare web).

Analiza SEO

Analiza SEO Analiza SEO, 100% gratuita! Testati orice model de website si obtineti o analiza SEO profesionala. De foarte multe ori ne intrebam de ce website-ul nostru nu apare in rezultatele organice ale motoarelor de cautare si in special Google. Nu este suficient sa avem un website cu un design placut! Structura unui website este foarte importanta si in special optimizarea, care ne ajuta la incarcarea mai rapida in browser, si la prezentarea serviciilor sau produselor oferite in asa fel incat motoarele de cautare sa le afiseze in partea de sus a rezultatelor organice.

Ultimele Analize SEO